De Ierse kamers

De Ierse kamers - Coininhouse

De Ierse kamers zijn niet om te vergaderen of om een training/cursus te volgen. Wel om totaal te ontspannen in een adembenemende omgeving…

In 2006 riep National Geographic Traveler het Ierse schiereiland Dingle uit tot een van de mooiste plekjes van de wereld. Dat was voor ons geen verrassing! Het huisje (Coininhouse) ligt bij het plaatsje Ballyferriter op het westelijkste puntje van het schiereiland Dingle in Kerry. Het landschap beschrijven is ondoenlijk. Kijk liever op de ontelbare foto’s die op heel veel sites te vinden zijn. Niet voor niets speelde dit (mooiste) stukje Ierland een van de hoofdrollen in de Star Wars film The Last Jedi.

Vanuit het huis kijk je uit op Mount Brandon (952 meter) en Smerwick Harbour, een prachtige baai met een schitterend lang zandstrand waar je veilig kunt zwemmen. Rond het huis ligt een grote tuin, waar kinderen zich prima kunnen vermaken met o.a. een speelhuisje en een trampoline. 

Er zijn drie slaapkamers, allemaal met eigen badkamer (2x douche, 1x bad) en toilet. De keuken is in 2016 geheel vernieuwd en van alle gemakken voorzien. Verder is er een openhaard en onbeperkt wifi! Voor als het een keer regent (ja, dat kan echt gebeuren…) staan er verder genoeg boeken, spelletjes, puzzels en dvd’s voor de dvd-speler.